Adat védelem

Szeretettel várjuk weboldalunk látogatását és szolgáltatásaink iránti érdeklődését. Személyes adatainak védelme fontos számunkra. Az alábbiakban bemutatjuk, hogy milyen információkat gyűjtünk a webhelyünk látogatása során, és hogyan használjuk fel azokat.

 
Adatvédelmi nyilatkozat (a GDPR 13. cikke szerinti adatszolgáltatási kötelezettség)

A GDPR 13. cikkének megfelelően az alábbi tájékoztatást szeretnénk nyújtani az Ön személyes adatainak kezeléséről és az ezzel kapcsolatos jogairól:

Felelős személy

Roland Resch Motorradtraining GmbH & Co KG, Molzegg 61, AT-2880 Kirchberg/Wechsel – a Roland Resch Motorradtraining Germany GmbH anyavállalata, Brunnengasse 3, DE-97953 Königheim; Kapcsolattartó: Kristina Resch, info(AT)rideitup(.)com

célokra

Szerződéses kötelezettségek teljesítése, jogszabályi kötelezettségek teljesítése, a felelős személy jogos érdekeinek védelme, vagy ha Ön ehhez hozzájárul.

Szervezeti adatfeldolgozás

Az alábbi adatkezelési műveleteket végezzük:

Érdeklődni e-mailben vagy telefonon:

Ha e-mailt küld nekünk vagy felhív minket, az Ön által megadott személyes adatokat a megkeresése vagy megrendelése megválaszolásához és feldolgozásához dolgozzuk fel. ​Az Ön adatait vagy a későbbi feldolgozási műveleteknek megfelelően tovább kezeljük, vagy (ha ebből nem származik ajánlat vagy megrendelés) 2 év elteltével töröljük. A személyes adatok feldolgozásának jogalapja az Ön kérésének megválaszolásához vagy feldolgozásához a GDPR 6. cikke (1) bekezdésének b) pontja.

Idézve:

Ha ajánlatot teszünk, az e célból kezelt személyes adatokat, valamint elérhetőségeit rendszereinkben kezeljük és tároljuk.

A tárolási idő 10 év. Az ajánlatunk elutasításáig tartó időszakra vonatkozó adatkezelés jogalapja a GDPR 6.(1)b. A törlési időszakig tartó további feldolgozás jogalapja a GDPR 6. (1) bekezdése.

Megrendelés feldolgozása, kommunikáció, rendelési dokumentáció:

Adatait (név, cím, telefonszám, e-mail cím vagy egyéb, az Ön által megadott adat) a megrendelés teljesítése céljából kezeljük. A megrendelés dokumentációját és a számlát (beleértve a szállítóleveleket is) 30 évig tároljuk.

A szerződés teljesítéséhez szükséges személyes adatok kezelésének jogalapja a 6. bek.

Hírlevél

Lehetősége van weboldalunkon keresztül feliratkozni hírlevelünkre. Ehhez szükségünk van az Ön e-mail címére és nyilatkozatára, hogy hozzájárul a hírlevél fogadásához.

Annak érdekében, hogy célzott tájékoztatást nyújthassunk, vagy személyre szabottan tudjunk Önnek írni, gyűjtjük és feldolgozzuk az Ön nevét és az érdeklődési körükről (vagy születésnapjáról) önkéntesen megadott információkat is. Amint regisztrált a hírlevélre, küldünk Önnek egy megerősítő e-mailt a regisztráció megerősítéséhez szükséges linkkel.

Hírlevél feliratkozását bármikor lemondhatja a minden kiküldött hírlevél alján található leiratkozási lehetőség használatával. Ezt követően a hírlevél küldésével kapcsolatos adatait haladéktalanul töröljük. A Clever Reach adatvédelemmel kapcsolatos további információk az adatvédelmi nyilatkozatukban találhatók: https://support.cleverreach.de/hc/en-us/articles/360002465634-Questions-on-GDPR

Általános tárolási idő

Ha szerződéses kapcsolatban állunk Önnel, az általunk gyűjtött adatokat a technikai és szervezési védelmi intézkedéseinknek megfelelően tároljuk. Az Önnel fennálló szerződéses jogviszony megszűnése esetén kötelezettséget vállalunk az adatminimalizálásra, melynek értelmében a törvényi megőrzési és dokumentációs kötelezettségeinknek, valamint a törvényi elévülési időknek, amelyek az Általános Polgári Törvénykönyv szerint bizonyos esetekben akár 30 évig is terjedhetnek. tartsa be a tárolási időt.

A személyes adatok tárolásának időtartamára történő kezelésének jogalapja a GDPR 6. § (1) bekezdése, c, f) pontja.

Címzett kategóriák

Az adatokat a következő címzettek kategóriáinak továbbítjuk, amelyek közül néhány megfelel a GDPR 28. cikkének (1) bekezdése szerinti adatfeldolgozóknak (a GDPR 28. cikkének 3. bekezdése szerinti megfelelő szerződésekkel):

Bérszámfejtés, könyvelés, adótanácsadás; IT és rendszeradminisztráció; e-mail, web és IKT szolgáltatók; Ügyvédek vagy követelésbehajtási szolgáltatás; Biztosítók (felelősség-kárrendezés) vagy az adatvédelmi nyilatkozat valamennyi korábban említett címzett csoportja.

Az Ön jogai „érintettekként”

A GDPR értelmében Önt, mint érintettet az alábbi jogok illetik meg:

  • Információhoz való jog (GDPR 15. cikk)
  • Helyesbítéshez való jog (GDPR 16. cikk)
  • Törlési jog (GDPR 17. cikk)
  • Az adatkezelés korlátozásához való jog (GDPR 18. cikk)
  • Értesítéshez való jog – a személyes adatok helyesbítésével vagy törlésével, illetve az adatkezelés korlátozásával kapcsolatos bejelentési kötelezettség (GDPR 19. cikk)
  • Az adathordozhatósághoz való jog (GDPR 20. cikk)
  • Tiltakozás joga (GDPR 21. cikk)
  • Az a jog, hogy ne vonatkozzanak rájuk kizárólag automatizált adatfeldolgozáson alapuló döntések, ideértve a profilalkotást is (GDPR 22. cikk).

Ha úgy véli, hogy adatai kezelése sérti az adatvédelmi törvényt, vagy adatvédelmi jogait más módon megsértették, panaszt tehet a felügyeleti hatóságnál. Ausztriában ez az osztrák adatvédelmi hatóság a webcímmel https://www.dsb.gv.at/.

Természetesen bármikor rendelkezésére állunk, ha kérdése vagy információja van

Weboldalunk technikai üzemeltetéséhez
Az IP-cím tárolása

Az IP-cím ideiglenes tárolása a rendszer által szükséges ahhoz, hogy a weboldal a felhasználó számítógépére kerüljön. Ehhez a felhasználó IP-címének a munkamenet időtartama alatt tárolva kell maradnia.

A következő adatokat gyűjtjük: a használt böngésző típusa és verziója, a felhasználó operációs rendszere, a felhasználó internetszolgáltatója, az elérő számítógép gazdagép neve, a hozzáférés dátuma és időpontja, weboldalak, amelyekről a felhasználó rendszere eléri weboldalunkat, valamint weboldalak amelyeket a felhasználó rendszere a weboldalunkon keresztül ér el.

Az adatokat naplófájlokban tároljuk a weboldal működőképességének biztosítása érdekében. Az adatok a weboldal optimalizálását és informatikai rendszereink biztonságának biztosítását is szolgálják. Az adatokat ebben az összefüggésben nem értékeljük marketing célból. Ezeket az adatokat nem egyesítjük más adatforrásokkal.

Az adatokat 3 hónapig tároljuk, majd automatikusan törlik. Az IP-cím feldolgozásának jogalapja a GDPR 6. cikk (1) bekezdés b) pontja. A fenti időszakra vonatkozó adatok tárolása a GDPR 6. bek.

Cookie-k használata

Weboldalunk úgynevezett „cookie-kat” használ. Az általunk használt sütik többsége úgynevezett „munkamenet süti”. A látogatás (az úgynevezett „munkamenet”) végén automatikusan törlődnek. Egyes cookie-k mindaddig tárolva maradnak az Ön eszközén, amíg Ön nem törli őket. Lehetővé teszik számunkra, hogy felismerjük böngészőjét, amikor legközelebb meglátogatja. Ha ezt nem kívánja, beállíthatja böngészőjét úgy, hogy az értesítse Önt a cookie-k beállításáról, és ezt csak egyedi esetekben engedélyezi. A cookie-k kikapcsolása esetén weboldalunk működése korlátozódhat.

A leírt cookie-k használatával történő személyes adatok feldolgozásának jogalapja a GDPR 6. cikk (1) bekezdés f) pontja. Az adatkezeléshez fűződő jogos érdekünk szolgáltatásaink műszakilag hibamentes és optimalizált nyújtása.

A marketingelemzésekhez használt cookie-kra a 6. cikk (1) bekezdésének a (beleegyezés) értelmében a törvény vonatkozik, amelyet Ön akkor ad meg nekünk, amikor először látogatja oldalunkat, és azt bármikor visszavonhatja.

A Google Analytics

Ez a weboldal a Google Analytics webelemző szolgáltatás funkcióit használja. A szolgáltató a Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA („Google”). A Google Analytics úgynevezett „cookie-kat” használ. Ezek olyan szöveges fájlok, amelyek az Ön számítógépén vannak tárolva, és lehetővé teszik a webhely használatának elemzését. A cookie-k által generált, a weboldal Ön általi használatára vonatkozó információkat rendszerint a Google egyesült államokbeli szerverére továbbítják, és ott tárolják.

Ezen a weboldalon aktiváltuk az IP anonimizálás funkciót. Ez azt jelenti, hogy a Google lerövidíti az Ön IP-címét az Európai Unió tagállamaiban vagy az Európai Gazdasági Térségről szóló megállapodás más szerződő államaiban, mielőtt azt az USA-ba továbbítaná. A teljes IP-címet csak kivételes esetekben továbbítják a Google egyesült államokbeli szerverére, és ott lerövidítik. A Google a jelen weboldal üzemeltetője nevében ezeket az információkat arra használja fel, hogy kiértékelje az Ön weboldalhasználatát, jelentéseket állítson össze a weboldal tevékenységéről, valamint hogy a weboldal tevékenységével és internethasználatával kapcsolatos egyéb szolgáltatásokat nyújtson a weboldal üzemeltetője számára. Az Ön böngészője által a Google Analytics részeként továbbított IP-cím nem kombinálódik más Google-adatokkal.

Arról, hogy a Google Analytics hogyan kezeli a felhasználói adatokat, a Google adatvédelmi szabályzatában talál további információt: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=de

A személyes adatok felhasználói magatartás elemzése céljából történő kezelésének jogalapja a GDPR 6. cikk (1) bekezdés f) pontja. Az adatkezeléshez fűződő jogos érdekünk weboldalunk és hirdetéseink optimalizálása. Az adatkezelés célja weboldalunk látogatóinak felhasználói magatartásának elemzése, valamint weboldalunk és hirdetéseink további fejlesztése, optimalizálása érdekében történő betekintés.

 
Weboldalunk védelmi intézkedései
TLS titkosítás https-sel

https-t használunk az adatok biztonságos továbbítására az interneten (adatvédelem műszaki tervezésen keresztül, GDPR 25. cikk (1) bekezdés). A TLS (Transport Layer Security), az interneten keresztüli biztonságos adatátvitel titkosítási protokolljának használatával biztosíthatjuk a bizalmas adatok védelmét. Ennek az adatátviteli védelemnek a használatát a böngésző bal felső sarkában található kis lakat szimbólumról, valamint a https séma (http helyett) használatáról ismerheti fel internetcímünk részeként.

Az e-mail kapcsolatfelvételi kérés SSL/TLS titkosítása

Ha kapcsolatfelvételi űrlapjainkat használja, ezeket is titkosított kapcsolat védi.

 
Egyéb (közös) adatkezelés
Facebook rajongói oldal

Az Európai Bíróság ítélete szerint a Facebook és mi közösen felelősek az Ön adataiért. A Facebook általi adatkezelésről (Insights) itt talál információkat:

https://www.facebook.com/legal/terms/information_about_page_insights_data

vagy cégként milyen irányelvek vonatkoznak ránk a Facebookon:

https://www.facebook.com/legal/terms/page_controller_addendum

Az adatkezelés célja: vásárlói hűség, felmérések, versenyek, tájékoztatás a cégről és a cég termékeiről vagy szolgáltatásairól

A személyes adatok kezelésének jogalapja a 6. cikk (1) bekezdésének f) pontja (az adatkezelő jogos érdeke, utalva az ErwG 47-re) és az Ön hozzájárulása a 6. cikk (1) bekezdésének a) pontja szerint rajongónk „lájkolásával” oldal vagy a 6. cikk (1) bekezdés b) pontja versenyeken való részvétel esetén.

Hivatkozások külső weboldalakra (linkek)

A Weboldalon megjelenő külső webhelyekre mutató hivatkozások felhasználói adatokat gyűjthetnek, amikor rájuk kattint, vagy más módon követi az Ön utasításait. Nincs befolyásunk ezekre az adatokra, amelyeket hirdetéseken vagy harmadik felek webhelyein keresztül önként vagy önkéntelenül gyűjtünk. Általában azt javasoljuk, hogy ellenőrizze a webhelyek adatvédelmi szabályzatát, ha aggályai vannak az Ön adatainak gyűjtésével és felhasználásával kapcsolatban.

A videók integrálásához a YouTube szolgáltatót használjuk. A videókat kiterjesztett adatvédelmi módba ágyazták be. A legtöbb webhelyhez hasonlóan a YouTube is cookie-kat használ, hogy információkat gyűjtsön a webhely látogatóiról. A YouTube többek között ezeket használja fel videóstatisztikák gyűjtésére, a csalások megelőzésére és a felhasználóbarátság javítására. Ez a Google DoubleClick hálózathoz való csatlakozáshoz is vezet. A videó elindítása további adatfeldolgozási műveleteket indíthat el. Erre nincs befolyásunk. A YouTube adatvédelemmel kapcsolatos további információk az adatvédelmi nyilatkozatukban találhatók: https://policies.google.com/privacy?hl=de&gl=de

Amikor regisztrál egy képzésre - akár e-mailben, akár a megfelelő aloldalon található integrált foglalási űrlapon keresztül - e-mailt kapunk az Ön által megadott adatokkal (kereszt- és vezetéknév, számlázási cím, lehetséges születési dátum, email és telefonszám) . Ezeket az adatokat az általunk használt Eversports foglalási eszköz tárolja. A vonatkozó feldolgozói szerződés itt: AV szerződés az Eversports

RIDE IT UP Background Dots 301
hu_HUHungarian
BEJEGYZÉS
BEJEGYZÉS
BEJEGYZÉS
BEJEGYZÉS
BEJEGYZÉS
BEJEGYZÉS

IGAZI IFJÚSÁG-PROGRAMOZÁS

Ausztria nem támogatja aktívan a motorsport szerelmeseit – ezt Roland újra és újra megtapasztalhatta. Ezért személy szerint fontos számunkra, hogy keretünkön belül támogassuk a fiatal versenyzőket: egyéni pilótaedzők -50% kedvezménnyel az egyéni edzés árából. Kizárólag 22 éves korig fiatal versenyzők számára, akiknek aktív LICENC van. Csak a sofőr számára váltható be.

INFORMÁCIÓ: Vezetéstechnikai oktatást végzünk, azaz a versenypályán a többi résztvevővel szembeni ilyen viselkedés nem tolerálható és az edzésből való kizáráshoz vezethet!